Oboseala, neatenţia şi… capul de pod: trei accidente “trase la xerox”, pe şoselele sălăjene

Trei evenimente rutiere grave au avut loc în acest sfârşit de săptămână pe şoselele judeţului.

Sâmbătă, 7 mai, pe DJ 108D, în localitatea Sălăţig a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.
La ora 5.00, un adolescent de 19 ani, din Cehu Silvaniei conducea autoturismul prin localitatea menţionată, iar pe fondul oboselii a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit. Un alt eveniment rutier soldat cu o victimă, a avut loc pe DN1 F în Chendremal.
Un bărbat de 34 de ani, din Sînmihaiu Almașului, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la spital după ce intrat cu autoturismul într-un cap de pod.
Puțin după miezul nopții, bărbatul conducea autoturismul proprietate personală, pe drumul menţionat. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile drum-curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat in coliziune cu un cap de pod. Cel mai grav accident petrecut în acest weekend a avut loc în Ciocmani, acolo unde un jibouan în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1H, iar într-o curbă la stânga, datorită neatenţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. Evenimentul s-a produs duminică, 8 mai, în jurul orei 6.00. În urma impactului, conducătorul auto a decedat.

Alte articole

Leave a Comment