O fetiță din Nușfalău are nevoie de ajutorul nostru!

Împreună, pentru Olivia!  

Olivia – o fetiță frumoasă și inteligentă din Nușfalău, județul Sălaj, are nevoie de ajutorul nostru. Ea suferă de o boală care o țintuiește în cărucior, o boală care necesită serii complexe de tratamente, proceduri medicale și medicamente care, toate, sunt extrem de scumpe. Afecțiunea de care suferă Olivia se numește Sindrom distonic – diskinetic, o tulburare de mişcare dată de anomalii ale tonusului muscular, caracterizată prin contracții musculare permanente sau intermitente ce conduc la apariția unor mişcări şi/sau posturi anormale. Este o afecțiune care o chinuie și nu-i lasă posibilitatea de a avea o viață normală, pentru că, practic, Olivia nu-și poate mișca mâinile și picioarele. La începutul anului i s-a oferit prima rază de speranță la Debrețin, în Ungaria, unde i s-a spus că există o posibilitate să poată deveni independentă cu ajutorul unui tratament dureros și foarte costisitor: terapia cu oxigen combinată cu kinetoterapie. Faza inițială a tratamentului costă 1 milion de forinți.

Deși comunitatea inimoasă din Nușfalău s-a mobilizat și a strâns această sumă, tratamentul complet, care va dura peste doi ani, costă peste 19 milioane de forinți. Olivia nu se poate recupera nici măcar parțial fără aceste tratamente. Mama ei, care o crește singură, după ce a epuizat toate resursele familiale, a apelat la sălăjeni cu rugămintea ca, acolo unde există posibilitate și dorință de ajutor, oamenii să o poată sprijini financiar pe Olivia în lupta cu această afecțiune. Prin urmare, cei care doresc, pot dona o sumă, indiferent în ce cuantum:

în conturile  RO20RZBR0000060006650644 (România)

și  HU15-12052729-01734238-001000009  (Ungaria)

titular conturi Totos Erzsebet – mama Oliviei. Cei care doresc, pot intra pe grupul de Facebook Împreuna pentru Olivia, acolo unde zilnic se organizează licitații sau se vând obiecte noi și utile, urmând ca banii rezultați să meargă exclusiv în acest scop.  Olivia este foarte încrezătoare în șansele de recuperare și  așteaptă sprijinul vostru, indiferent în ce sumă este acesta și vă mulțumește tuturor pentru șansa uriașă pe care i-o oferiți cu fiecare donație!

One Thought to “O fetiță din Nușfalău are nevoie de ajutorul nostru!”

  1. Anonim

    Imi pare rau ca nu pot ajuta….am si eu 2 copii micuti…sanatosi….dar sigur as ajunge si eu la bunăvoința altor persoane….pt ca eu nu as avea bani de ….doamne fer…dar povestea un coleg zilele trecute ca a donat 8000 de euro intr-un sat foarte aproape de zalau(20 km) care ii si cumnat,deci nu e minciuna…pt biserică….pt realizarea unei troite….iar tot in satul ala….a facut comanda obligatoriu din marmura….tot ceva de genu….tot la biserica respectiva….suma inca nu se stie….dar pt dansu….e fara problema….pai in fata lui D-zeu….e important o cruce din marmura sau salvarea unei vieti?

Leave a Comment