Nu se mai eliberează bilete de tratament! Pensionarii aflați în stațiuni, obligați să vină acasă

Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj nu mai eliberează bilete de tratament. Măsura a fost luată în contextul actual pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. După cum au explicat reprezentanții CJP Sălaj, măsura a fost impusă de hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru instituirea unor  reguli pentru evitarea răspândirii COVID-19, prin care au fost aprobate recomandările ”Grupului de analiză” ce vizează și restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spații închise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetică, săli de jocuri de noroc și cazinouri”, precum și de starea de urgență decretată la începutul acestei săptămâni, mai exact luni – 16 martie. Astfel, biletele care au fost eliberate până la această dată vor fi anulate, urmând ca beneficiarilor să li se restituie integral contribuția, la cerere. La reluarea activității, aceste persoane vor putea să solicite un nou bilet de tratament pentru anul în curs. Oficialii instituției, reamintesc tuturor persoanelor care vor să beneficieze de bilete de tratament ca, în contextul actual, cererile tip să fie transmise prin poștă sau prin e-mail, solicitanții urmând să fie contactați telefonic de reprezentanții CJP Sălaj.

Pensionarii aflați în stațiuni, obligați să întrerupă sejurul

La propunerea conducerii Societății de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacitătii de Muncă, pensionarii aflați deja la tratament vor întrerupe sejurul și vor pleca din stațiuni fiind sprijiniți, în acest sens, de conducerea unităților de tratament balnear, care va programa ieșirile în funcție de orarul mijloacelor de transport cu care aceștia se vor întoarce la domiciliu. Pentru zilele neefectuate, beneficiarii pot solicita restituirea contribuției, proporțional cu numărul zilelor neefectuate.

3 Thoughts to “Nu se mai eliberează bilete de tratament! Pensionarii aflați în stațiuni, obligați să vină acasă”

  1. Anonim

    Exagerari prostesti, in acest timp bisericile, un adevarat focar de infectie, cu batrani plini de microbi, sunt deschise. Guvernantii se caca pe ei cand e vorba sa inchida bisericile !

  2. Anonim

    Nu sunt exagerări!!! Stațiunile de inchid conform planului de masuri inclus in Starea de Urgenta. E foarte bine pentru ei.

  3. Anonim

    Sa vina acasa,sa-si ia plasutzele si drumu la aprovizionare ca vine foametea.

Leave a Comment