Nu a oprit cu scuterul la semnalul polițiștilor: urmărire ca-n filme în Poiana Blenchii

În timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier, pe Drumul Județean 109 F, în localitatea Poiana Blenchii, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui scuter neînregistrat, condus de un bărbat de 55 de ani, din localitate.

Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor, iar aceștia au pornit în urmărirea lui, fiind oprit în scurt timp. Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Fapta a fost constatată, vineri, 17 mai , la ora 21.30.

 În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.

Un alt bărbat, de această dată din Zalău, a avut probleme cu Poliția rutieră, sâmbătă, 18 ani. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, la ora 3, un autoturism care circula pe strada Aleea Tineretului, condus de un tânăr de 32 de ani, din municipiul Zalău. Tânărul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Alte articole

Leave a Comment