Noutăţi de la Jandarmerie: transmiterea dovezii de plată a amenzilor a fost simplificată

Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Sălaj anunţă că, începând din 2 septembrie a.c., dovada plăţii amenzilor contravenţionale aplicate de jandarmii sălăjeni se poate transmite şi prin intermediul unui email. Având în vedere prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, printre care şi Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj informează cetăţenii cu privire la faptul că dovada plăţii amenzii contravenţionale aplicate de către jandarmii sălăjeni se poate trimite, scanat, pe adresa de email jandarmeriasalaj@jandarmeriasalaj.ro

Odată cu transmiterea dovezii pe adresa de email menţionată mai sus, nu mai este necesară deplasarea la un oficiu poştal pentru transmiterea dovezii de plată, ori la sediul jandarmeriei pentru depunerea acesteia.

2 Thoughts to “Noutăţi de la Jandarmerie: transmiterea dovezii de plată a amenzilor a fost simplificată”

  1. Anonim

    da de ce mai este nevoie de a prezenta dovada platii? cand le intra banii in conmt sa faca automat si scaderea debitului. Cand platesti amenda o platesti pe CNP sau pe CUi, deci ce este asa de greu?

  2. Anonim

    Ai dreptate. Dar ce sa facă, se supun si ei unor legi…la fel de strâmbe ca si altele. Buba e acolo, sus. Guvern si parlamentul pe care îl vom alege. Cu tot cu pensii nesimtite si salarii grasane.

Leave a Comment