Nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni

Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj face cunoscut că, referitor la repartiția biletelor de tratament pentru seria 14, i-au fost repartizate 187 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Călimănești, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Slănic Moldova, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din  28, 29 și 30 septembrie (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele 8 -14, iar vineri între orele 8 – 13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 14 este 18 septembrie, ora 14.

În cazul neridicării biletelor până în data de 18 septembrie, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 19 septembrie, până la data de 27 ale aceleiași luni.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, în 2017, la CJP Sălaj, au fost depuse 3.842 de cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Leave a Comment