Ninsoare viscolită și polei în Sălaj: atenție la volan!

Cel mai rece și greu episod de iarnă din acest an a pus stăpânire joi, pe Sălaj, ca de altfel pe cea mai mare parte a țării. Temperaturile scăzute, dar mai ales ninsoarea viscolită și poleiul de sub stratul mic de zăpadă dau deja bătaie de cap șoferilor, dar și pietonilor. În Zalău, joi la orele serii, se circula cu foarte mare dificultate, în special din cauza poleiului. Vremea va continua să se înrăutățească și pe parcursul nopții, fiind anunțate ninsori, rafale de vânt și temperaturi de minus 10 chiar minus 12 grade Celsius. Șoferii sunt sfătuiți de polițiști să evite pe cât posibil deplasările care nu sunt urgente, cu autovehiculele, iar dacă pornesc la drum, să circule cu maximă prudență, cu viteză redusă și cu păstrarea distanței regulamentare față de vehiculele din față. 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Ninsoare viscolită și polei în Sălaj: atenție la volan!”

  1. Anonim

    Atentie la lipsa dezapezirii, desfintati mai bine primaria creaca si extindeti zalaul pana la jibou, ca aia niciodata nu curata

  2. Anonim

    ”Multumim” administratorului public, conducerii Primariei si Citadinului pentru ”rapida” interventie.In afara de axele principale, aproape pe nici o starda adiacenta nu a fost vazuta urma de masina cu material antiderapant.Macar trebuia sa puneti la inceputul sezonului rece in zonele care se stiu ca sunt critice lazi cu nisip ca si in anii trecuti.
    Fie ca poleiul de ieri sa se manifeste si la alegeri sa ”alunecati” .

Leave a Comment