Născut în Şimleu şi adoptat în Norvegia, un tânăr îşi caută familia biologică

Adoptat pe când avea doar doi ani de la orfelinatul din Cehu Silvaniei, Csilliag Imre, acum în vârstă de 26 de ani, a făcut un apel în mediul online în speranţa că îşi va găsi familia biologică.

Tânărul s-a născut în Şimleu Silvaniei în 1992 şi a fost înfiat de către un cuplu de norvegieni. În mesajul postat pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, Imre a scris:

„SALUTĂRI DIN NORVEGIA!!

M-am numit CSILLIAG IMRE, născut pe data de 2 Octombrie 1992 în oraşul ŞIMLEUL SILVANIEI, Judeţul SĂLAJ, România. La vârsta de 2 ani am fost adoptat de la Orfelinatul Cehu Silvaniei de către o familie foarte bună şi iubitoare din Oslo, Norvegia.

Doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică. Pe mama mea o chema CSILLIAG MARIA. Aveam un frate mai mare cu doi ani decât mine dar nu ştiu sigur dacă el a rămas în familia noastră sau a ajuns la fel în adopţie internaţională. Numele lui era CSILLIAG FRANCISC. În Norvegia am o sora adoptată tot din România de părinţii noştri norvegieni. Cu ceva timp în urmă, familia ei biologică a fost găsită aici prin intermediul acestei comunităţi. Sper din tot sufletul să fiu şi eu tot aşa de norocos! Vă rog foarte mult să mă ajutaţi şi pe mine de a-mi îndeplini acest mare vis, găsirea familiei mele”.

Reacţiile utilizatorilor nu au întârziat să apară, mai mulţi susţinând părinţii biologici sunt din Nuşfalău, oferind informaţii despre membrii familiei.

„The never forgotten Romanian children – Copiii români care nu au fost uitaţi niciodată” este un proiect în social media creat la începutul anului 2015, cu scopul de a ajuta reîntregirea familiilor despărţite la scurt timp după Revoluţia din 1989, într-o perioadă în care adoptarea copiilor români de către străini era un fenomen.

One Thought to “Născut în Şimleu şi adoptat în Norvegia, un tânăr îşi caută familia biologică”

  1. Anonim

    numele tinarului este CSILLAG

Leave a Comment