Mobilizare pe toate fronturile, un singur scop: Eveniment sportiv fără precedent la Zalău pentru salvarea vieții lui Florin Răcoare

Sălăjenii sunt așteptați pe stadionul municipal “Gheorghe Gușet” din Zalău, în zilele de sâmbătă, 5 și duminică, 6 august (conform programului afișat), pentru a participa la un eveniment unic în istoria sportului din județ, un eveniment ce a luat naștere la inițiativa celor care au demarat cauza umanitară pentru salvarea vieții tânărului Florin Răcoare, bolnav de leucemie. Acest eveniment este posibil prin susținerea din partea Crucii Roșii, a autorităților locale zălăuane și prin cel mai important sprijin fără de care orice demers nu ar fi fost posibil, ajutorul semenilor, ajutorul celor care îl cunosc sau nu pe Florin Răcoare, dorința tuturor de a salva viața acestui tânăr care, cu ajutorul nostru, al tuturor, este la un pas de marea intervenție medicală, singura procedură în măsură să îi salveze viața, operația de transplant medular!

Astfel, ultimul eveniment de amploare din acțiunea fără precedent în Sălaj pentru savarea vieții unui tânăr – Împreună pentru Florin Răcoare – Valeriu, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Zalău. Este vorba despre Olimpiada Încrederii și Solidarității. Grupul #reusimimpreuna alături de Asociația Sportivă Cavalerii Zălau și Crucea Roșie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Zalău organizează un eveniment sportiv fără precedent, la care sunt așteptați iubitorii de sport și mișcare de toate vârstele, dar și cei care doresc să asiste din tribune la manifestări atractive și competiții. Așadar, zălauanii, și numai ei, au șansa de a participa la activități de fotbal, atletism, tenis de masă, fitness și oina, iar toată suma strânsă în urma taxelor de înscriere și a donațiilor va intra în contul lui Florin Racoare, care peste câteva zile se pregătește de următoarea încercare a vieții sale, operația de transplant medular. 

La competițiile de fotbal, înscrierile continuă până joi, 3 august, la ora 12. Până la începutul acestei săptămâni, erau înscrise în competiția de fotbal, șase echipe: Zona, Dream Team, Bavaria Gold, Stelya Brădet, Onorel Service și Intertoto.

Taxa de participare pentru fiecare echipă este de 500 de lei, fiecare dintre acestea urmând a disputa minimum patru meciuri. Sistemul de joc este 8+1, neexistând restricții de participare a jucătorilor. Înscrierile se pot face, indiferent de competi’ie sau sportul ales, la telefonul 0755.900.336, persoană de contact Robert Goie. Organizatorii spun că punctul culminant al acestei actiuni este jocul demonstrativ de oina, ce va avea loc sâmbăta la ora 19. Se vor “duela” în fața suporterilor CS Politehnica Cluj și Speranța Dragu. În componența echipei Speranța se vor afla foști și actuali elevi ai Școlii Gimnaziala Nr. 1 Dragu. Alături de aceste formații, Federația Română de Oină va avea la acesta competiție și doi reprezentanți, în Cosmin Ardelean și Marius Bolbă. Sunt așteptați la aceste evenimente toți cei care doresc să vină în sprijinul lui Florin, pe stadion vor exista urne în care se vor putea face donații, fiind prezenți, desigur, și cei care au făcut posibilă șansa la viață de care Florin are atâta nevoie, susținătorii de pe grupul de Facebook care vor fi în permanență disponibili cu informații și sprijin pentru cei care vor dori să acorde un ajutor financiar, indiferent în ce cuantum, pentru ca Florin să poată pleca în vederea efectuării transplantului, singura procedură medicală care îi poate salva viața!

 

Conturile în care se pot face donaţii:

Cont de Lei:
Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
IBAN: RO51 BTRL RONC RT00 C969 7302
Banca: Banca Transilvania
Moneda: RON

Cont Euro:
Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
IBAN: RO63 BTRL EURC RT00 C969 7301
Banca: Banca Transilvania
Moneda: EUR
SWIFT: BTRLRO22
BIC: BTRL

PayPal:  florinracoare@gmail.com

 

 

 

 

Alte articole

Leave a Comment