Minoră din Zalău, bătută și umilită de patru adolescente

O minoră în vârstă de 16 ani din municipiul Zalău a fost bătută și umilită de patru adolescente. Incidentul, petrecut recent în municipiul Zalău, a fost filmat și postat pe o cunoscută rețea de socializare, iar polițiștii s-au sesizat și au început cercetările. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe ca urmare a unei fapte comise în 23 aprilie, în municipiul Zalău. ”Astfel, joi-30 aprilie, în urma apariției unor informații pe o rețea de socializare în care sunt prezentate acte de violență între un grup de adolescenți, polițiștii s-au sesizat din oficiu și în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj . De asemenea, au fost identificate și persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de patru adolescente, din municipiul Zalău. Alături de acestea au mai fost și trei băieți, toți din municipiul Zalău. Victima a depus plângere la politie, în prezența tatălui. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit și mobilul infracțiunii. Totodată, pentru nerespectarea Ordonanței Militare, față de persoanele implicate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 14000 de lei.

Foto cu caracter informativ

Alte articole

7 Thoughts to “Minoră din Zalău, bătută și umilită de patru adolescente”

 1. salajean

  Scursurile societatii,zdrente ordinare ,in temnita cu ei fara apa si mancare!!!

 2. Anonim

  Rusine! Si nesimtitelor de fete,pe care le-as bate numai in cap,poate le vi e mintea la loc, rusine si fătălăilor de baieti,mai jalnici decat orice creatura. Ar trebui trimisi in centre de reeducare. Viitoarele gunoaie ale societatii!

 3. C

  Trebuie pedepsite cu închisoarea, poate se potolesc.Daca părinții plătesc amenda vor continua și pe viitor.Cat despre băieți, cu parere de rău s-au descalificat singuri . Dar și atâta inactivitate își spune cuvântul. Dacă ar merge să își ajute bunicii la țară, să taie lemne,să repare un gard, să facă un strat în grădina, ar fi mai educați și mai productivi. Prin a fi trantori nu îi ajutăm nici pe ei și nici pe noi.

 4. Ana

  Noi părintii suntem vinovati,le oferim totul pe tavă și-i tinem în oraș nu-i ducem la tară nu cumva să-și murdareasca unghiile că vezi le-am dat bani de manichiură,unghii de plastic,ba acuma îi mai tinem și-n fata laptop-ului că fac lectii online de la 8la 15,vai de ele lectii.

 5. Anonim

  pentru nerespectarea Ordonanței Militare, față de persoanele implicate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 14000 de lei. – – a fost amendata si fata care a fost batuta ???! cum au aplicat legea politisti ?

 6. Anonim

  si batuta si amnedata? sau fata batuta a avut la es declaratia si de aici a inceput tot?

 7. Anonim

  cine sunt personakele ? se poate afla? sa le facem vedete pe facebuci ! sa stie o tara intreaga valoarea lor ! poate si diaspora ! si peste ani lumea sa-si aminteasca lumea de faptele lor eroice ! au timp o viata sa le tot para rau !

Leave a Comment