Mini-burse de locuri de munca pentru somerii salajeni

Mini-burse de locuri de munca pentru somerii salajeni

Somerii aflati in cautarea unui loc de munca, precum si persoanele interesate pentru schimbarea locului de munca sunt invitate sa participe, zilele urmatoare, la bursele locurilor de munca organizate de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj. Conform calendarului stabilit pentru luna noiembrie, acestea vor avea loc in trei localitati din judet.

Prima este o mini-bursa programata a avea loc in data de 4 noiembrie, la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Jibou, strada Liceului nr. 4, de la ora 9. Locatia a fost desemnata la solicitarea angajatorilor din zona Jibou. Vinerea urmatoare va fi organizata o alta mini-bursa a locurilor de munca, aceasta avand loc la Caminul Cultural din Ileanda, de la ora 10. La cele doua actiuni va participa firma de recrutare Lugera&Makler, in vederea angajarii de confectioneri imbracare volane in piele pentru TAKATA-PETRI Romania din Jibou. Tot vinerea urmatoare, va avea loc bursa lunara a locurilor de munca, organizata, ca de obicei, la sediul AJOFM Salaj din Zalau, incepand cu ora 9.

Reamintim angajatorilor ca bursele locurilor de munca reprezinta cea mai importanta masura activa de mediere a locurilor de munca, prin care agentia pune la dispozitia persoanelor aflate in cautare de loc de munca, locurile vacante oferite de agentii economici, aflandu-se astfel fata in fata cererea cu oferta. Din cauza fondului bugetar limitat, subventionarea locurilor de munca pentru angajarea absolventilor si a somerilor din grupuri defavorizate se va face numai pentru locurile vacante, mediate in cadrul burselor de locuri de munca, a declarat directorul executiv al AJOFM Salaj, Romeo-Constantin Sarca.

Angajatorii interesati sa participe la aceste actiuni, precum si cei interesati de un loc de munca pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0260-612463, fax: 0360-819658 sau e-mail: Salaj@ajofm.anofm.ro.

Alte articole

Leave a Comment