Măsuri sporite ale Poliției în perioada sărbătorilor pascale

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale şi pe timpul acestora, vor avea loc manifestări religioase şi culturale, inclusiv  în aer liber, în care vor fi angrenaţi 266 de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și de investigare a criminalității economice.

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi apărarea patrimoniului public şi privat, în localităţile urbane şi rurale, în special în locurile cu pelerinaj, staţiuni turistice şi zone de agreement, se va acţiona în sistem integrat pentru combaterea infracţionalităţii stradale, traficului şi consumului de droguri, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii și se  vor desfăşura activităţi de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă.

Poliţiştii rutieri vor prezenţi atât pe drumurile naționale cât și pe cele județene și comunale pentru combaterea excesului de viteză, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere. De asemenea, pentru orice eveniment sau infracţiune în care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Reţineţi cât mai multe detalii despre autor: înfăţişare, particularităţi, direcţia în care a fugit, numărul de la autoturismul folosit de acesta, complici etc. şi comunicaţi toate amănuntele poliţiei.

Leave a Comment