Mărţişoare vândute pentru burse de studiu

Pasionaţii de lucru de mână şi cei care vor să facă o faptă bună sunt aşteptaţi joi, 22 februarie, la o şezătoare de lucru de tip clacă, în cadrul căreia vor fi confecţionate mărţişoare cu elemente etnografice simplificate din cultura sălăjeană și alte modele diverse.

Atelierul va fi găzduit de către Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, în sala „Dialoguri europene”, în intervalul orar 18-22. „Vom coase, vom croșeta, vom lega fundițe cu ață alb-roșie și vom pregăti o adevărată colecție cu dichisuri de primăvară. Vom scoate mărțisoarele la vânzare și licitație, iar întreaga sumă va fi folosită pentru completarea fondului de burse pentru educație Agapis și Filantropia Porolissum. Așadar, dacă aveți mâini pricepute, haideți să faceți o faptă bună. Vă implicați activ în comunitate și veți avea bucuria de a fi printre cei cei care pun umărul la crearea unui fond de burse care va însemna educație și dezvoltare locală! Lucrurile bune se fac împreună, cu implicare!”, este invitaţia organizatorilor. Potrivit acestora, în urma acţiunilor similare de anul trecut, în prezent sunt în desfăşurare patru burse de educaţie Agapis.

Evenimentul face parte din proiectul Șezători în Țara Silvaniei, propus comunității de Fundația pentru Educație și Dezvoltare Locală Agapis, în parteneriat cu CCAJS, Asociația Filantropia Porolissum și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus.

Alte articole

Leave a Comment