Mai multe străzi din Zalău, din nou fără apă

Pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unor avarii la reţeaua publică de alimentare cu apă pe mai multe străzi din municipiul  Zalău au rămas astăzi, 5 august, fără apă. Este vorba despre străzile: Traian, Salcâmilor, Andrei Mureșanu, Spitalul Județean, Maxim Gorki, Anatol Baconski, George Bacovia și Torentului. Compania de Apă Someș S.A. estimează că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat  la ora 17.

“Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei. Apariția unei avarii pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”, transmit reprezentații companiei

3 Thoughts to “Mai multe străzi din Zalău, din nou fără apă”

 1. Anonim

  Și evident cartierul Ortelec, nu trece o zi fără sa nu fie sistata apa, deja a ți depășit pragul bunului simți și a ți dat-o în nesimțire totala. Sa va fie rușine fata de toți contribuabilii din Ortelec, dar mai ales pentru copiii mici, bătrâni și cei care va plătesc vouă salariile și infrastructura de toată jena. Rușine!

 2. Recomandare

  Cei care au votat cântărețu să se spele cu apă de ploaie !

  1. Marie

   Ploaia dansa impreuna cu noi
   Se-nveselea cand radeam amandoi………

Leave a Comment