Lucrări de reabilitare pe străzile Corneliu Coposu și Avram Iancu din Zalău

Municipalitatea a anunțat, miercuri, că au fost demarate lucrările la obiectivul de investiții “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: străzile Corneliu Coposu – Avram Iancu” din Zalău, proiect cu o valoare de 12.774.690 de lei, finanțat din fonduri europene. În prezent se decopertează partea de trotuar pe strada Avram Iancu, partea stângă pe sensul de urcare, unde se lucrează la introducerea în subteran a canalizării pluviale și canalizației pentru curenți slabi. Odată cu avansarea investiției pe această stradă vor fi demarate și lucrările pe str. Corneliu Coposu. Principalele lucrări de investiții care vor fi executate la acest obiectiv cuprind reabilitarea trotuarelor, amenajarea pistelor de biciclete, reabilitarea canalizării pluviale, realizarea canalelor tehnice pentru curenți slabi și refacerea tramei stradale pe fiecare tronson.

2 Thoughts to “Lucrări de reabilitare pe străzile Corneliu Coposu și Avram Iancu din Zalău”

 1. Petru

  Ok.
  Felicitari d-nului primar si echiepei sale.
  Ne bucuram ca s-a hotarat sa candideze iar, nu a fugit dupa o functie mare la Bucuresti sau in parlament, acum ca este presedinte de partid.
  Asa avem garantia ca Zalaul se va dezvolta in continuare si va fi un oras din ce in ce mai frumos.

  1. Anonim

   Matale credeti ca-n parlament intri cand vrei?mai ales acum cand psd e cam in corzi.Oricum matale meritati o rola de hartie igienica.Gratis!!!

Leave a Comment