Locul din Zalău unde îți poți spăla hainele gratuit

În municipiul Zalău există un loc unde hainele pot fi spălate gratuit. Este vorba despre o spălătorie socială înființată la inițiativa Filialei Sălaj a Crucii Roșii.

Directoarea Filialei Sălaj a crucii Roșii, Lorena Filip, a anunțat astăzi în cadrul întâlnirii cu reprezentanții pensionarilor din județul Sălaj că în municipiul Zalău a fost dată în funcțiune o spălătorie socială. Unitatea funcționează în zona Adăpostului de noapte din oraș și se adresează persoanelor nevoiașe, persoanelor vulnerabile, celor fără venituri sau cu venituri modeste. În unitate pot fi spălate articole de îmbrăcăminte, haine de pat, mai puțin lenjeria. Spălătoria este considerată deosebit de importantă pentru că vine în sprijinul celor care au nevoie cu adevărat de o mână de ajutor.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Locul din Zalău unde îți poți spăla hainele gratuit”

  1. […] În municipiul Zalău există un loc unde hainele pot fi spălate gratuit. Este vorba despre o spălătorie socială înființată la inițiativa Filialei Sălaj a Crucii Roșii. Directoarea Filialei Sălaj a crucii Roșii, Lorena Filip, a anunțat astăzi în cadrul întâlnirii cu reprezentanții pensionarilor din județul Sălaj că în municipiul Zalău a fost dată în funcțiune o spălătorie socială. Unitatea funcționează în zona Adăpostului de noapte din oraș și se adresează persoanelor nevoiașe, persoanelor vulnerabile, celor fără venituri sau cu venituri modeste. În unitate pot fi spălate articole de îmbrăcăminte, haine… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    i-o fi dat ideea tatal-puscarias

Leave a Comment