La Batalionul 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” – schimbare de comandă

Sediul Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” din Zalău a găzduit la începutul acestei săptămâni ceremonia de predare-primire a comenzii unității și Drapelului de Luptă, între locotenent-colonelul Florin Mazere și locotenent-colonelul Adrian-Ioan Sălăgean.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa colonelului Ştefan Toader, comandantul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, a reprezentanţilor administraţiei locale şi judeţene şi a comandanţilor unităţilor subordonate regimentului.

În cadrul festivităţii, prefectul Dari Toma a oferit locotenent colonelului Florin Mazere, o diplomă şi o plachetă, în semn de respect şi apreciere pentru colaborarea şi sprijinul acordat Instituţiei Prefectului Sălaj, în perioada în care s-a aflat la comanda Batalionului 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”, în acţiunile de combatere a pandemiei Covid 19 (transport vaccin, campanii de vaccinare, centre de vaccinare), situaţii de urgenţă (secetă) şi ori de câte ori s-a solicitat sprijinul cadrelor MApN din Zalău.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One Thought to “La Batalionul 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” – schimbare de comandă”

  1. […] Sediul Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” din Zalău a găzduit la începutul acestei săptămâni ceremonia de predare-primire a comenzi Citeste mai mult […]

Leave a Comment