Jandarmii sălăjeni asigură ordinea de ,,Ziua maghiarilor de pretutindeni”

 

 

Jandarmii sălăjeni vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările organizate vineri, 15 martie, pentru comemorarea Revoluţiei Maghiare de la 1848 şi sărbătorirea ,,Zilei maghiarilor de pretutindeni. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, măsurile de asigurare a ordinii publice vor avea loc atât în municipiul Zalău, cât şi oraşele Şimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei şi Jibou.Oamenii legii recomandă, având în vedere că la aceste manifestări se estimează prezenţa unui număr ridicat de persoane, cetăţenilor să nu ţină la vedere obiectele şi bunurile de valoare,să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţiile în care este necesară intervenţia acestora.

Alte articole

4 Thoughts to “Jandarmii sălăjeni asigură ordinea de ,,Ziua maghiarilor de pretutindeni””

 1. drimbui

  si pe jandarmii aia cine-i plateste pt asigurarea ordinii?sigur partidele politice ale ungurilor nu .da-i in gherla de hahalere sa sarbatoreasca in ungaria

 2. ioi, Istenem!

  Zice autoarea – ,,sa nu tina la vedere bunuri de valoare,,… Unde sa ascundem Ardealul si limba romaneasca? Aud, domnilor politisti?

 3. maria sulii

  ardelul sa-l ascunzi in pina matii,ca-i larga destul.

 4. Anonim

  Oameni idioti si cretini si de-o parte si de alta care pun botul la spusele carpelor de politicieni…

Leave a Comment