Instrucție cu reprezentanții deconcentratelor! “Caporalul” Niţu coboară milităria din podul Prefecturii

La prima sa întâlnire, în calitate de prefect, cu şefii deconcentratelor sălăjene, Marin Niţu a ţinut să-i atenţioneze pe aceştia cu privire la standardele pe care trebuie să le îndeplinească. Proaspătul prefect nu a ratat nici ocazia de a-i urechea pe cei care s-au pregătit superficial pentru şedinţa de Colegiu Prefectural de vineri, 18 martie, dar şi pe cei care au dovedit lacune în comunicarea cu presa.

Nemulţumit de felul în care s-au pregătit unii dintre directorii instituţiilor deconcentrate pentru şedinţa de vineri a Colegiului Prefectural, prefectul Marin Niţu le-a cerut şefilor prezenţi ca pe viitor să dovedească mai mult profesionalism. „Vă cer punctualitate, seriozitate şi concizie. Nu vreau să îmi serviţi maculatură. Maxim trei pagini sunt suficiente pentru a prezenta activitatea reală a instituţiei pe care o conduceţi. Cine nu se încadrează în acest interval, înseamnă că nu a reuşit să spună nimic. Nu aş dori să ne supărăm că spunem poveşti”, le-a spus prefectul celor din sală.
Niţu le-a cerut acestora să fie punctuali, atrăgându-le atenţia asupra faptului că „întârziaţii” nu vor mai fi primiţi în şedinţă. „Am obiecţiile mele cu privire la modul de prezentare al rapoartelor, dar nu le spun ca să nu vă timorez”, a adăugat reprezentantul Guvernului în teritoriu.
În acelaşi cadru, prefectul de Sălaj a adus în discuţie modul în care reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj a gestionat problema suspiciunii cu E.coli de la Jibou. El semnalat reacţia întârziată a oficililor instituţiei amintite în ceea ce priveşte comunicarea cu presa, prilej cu care a pretins şefilor tuturor deconcentratelor să ia în serios acest aspect şi „să-i bage în priză” pe purtătorii de cuvânt.
Referindu-se la decizia de a schimba directorul Cancelariei Prefectului, Niţu a explicat: „Experienţa mea nu are nevoie de cineva care să mă înveţe, ci de cineva care să mă ajute. De aceea am ales să am alături o echipă tânără”.

4 Thoughts to “Instrucție cu reprezentanții deconcentratelor! “Caporalul” Niţu coboară milităria din podul Prefecturii”

 1. Nea Nitzu si sughitzu'..........

  Mai nea Nitzule,esti tare bre!
  Bagasi spaima-n amploaiatii lu matale….
  Fa-i sa planga nea Marine,ca prea s-au puturosit si umfla birourile de fum de tzigare si cafele si de muncit,o freaca la rece!
  Sperie-i bre nea Marine ca si moaca te ajuta!
  Fa-i sa viseze urat ca nea ITS-ul de pe vremuri!
  Succes nea Marine si da cu ei de pamant de sa-i apuce sughitzu’!

 2. Anonim

  Omul are dreptate.

 3. Anonim

  S-a intors comunismul

 4. Anonim

  Punctualitatea si responsabilitatea nu inseamna comunism, inseamna respect fata de functia pe care o detii, respectiv functia de director.

Leave a Comment