Institutiile deconcentrate isi propun sute de initiative pentru 2010

Institutiile deconcentrate isi propun sute de initiative pentru 2010Programul de masuri pentru anul 2010 privind aplicarea in Salaj a programului de guvernare a fost aprobat vineri, in cadrul primei sedinte a Consiliului Prefectural, la care au participat, alaturi de conducere Institutiei Prefectului, toti directorii de institutii de concentrate din judet.

Cele 24 de institutii si-au propus, pentru anul in curs, aproape 500 de masuri. As face cateva consideratii generale. Sunt unele masuri care sunt prea generale. Nu prea sunt cuantificabile. Daca considerati ca aceste masuri mai pot fi corectate, eu as mai astepta propuneri de modificare. Avem in acest material propuneri de la toate cele 24 de institutii deconcentrate.

Sunt, in total, 486 de masuri, a precizat, in cadrul intalnirii, Alexandru Vegh, prefectul judetului. Acesta a atras atentia ca exista o mare discrepanta intre numarul de initiative propuse de diverse institutii, precizand totodata ca Prefectura va monitoriza, lunar, modul de realizare a acestora. Este institutie doar cu doua masuri, in vreme ce alta are propuse 101 masuri.

Daca 24% dintre masuri sunt formulate intr-un mod clar si sunt masurabile, diferenta de 76% este mai greu cuantificabila. Majoritate masurilor, respectiv 82%, au termen de finalizare decembrie 2010. Nu stiu dar si aici am putea cumva echilibra pe parcursul anului, pentru ca banuiesc ca nu toate masurile vor fi realizate in luna decembrie. Incepand de luna urmatoare, ceea ce s-a propus va fi monitorizat lunar, si unde consideram ca sunt probleme, le mai corectam pe parcurs, a conchis Vegh.

Alte articole

Leave a Comment