Încă o săptămână pentru ridicarea alimentelor gratuite

Zălăuanii nevoiaşi care nu şi-au ridicat încă alimentele gratuite asigurate de către Uniunea Europeană mai au la dispoziţie doar o săptămână pentru a intra în posesia produselor. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Zalău, termenul până la care beneficiarii alimentelor comunitare se pot prezenta la punctul de distribuire PT 38 din cartierul Brădet, în spatele Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu”, până în 5 februarie. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8-16.
La nivelul municipiului Zalău beneficiază de alimente gratuite 5.742 de beneficiari, 5.712 dintre aceştia ridicându-şi deja alimentele comunitare.
Au dreptul la aceste produse alimentare beneficiarii venitului minim garantat, persoanele cu handicap grad I şi II, pensionarii cu venituri de maxim 400 de lei şi şomerii, indiferent că sunt indemnizaţi sau nu. Fiecăruia i se cuvine câte un pachet compus din17 kg făină albă, 9 kg mălai, 0,5 kg paste făinoase, 5 l ulei, 0,8 l roşii în suc propriu, 0,8 kg zacuscă, 0,25 kg miere de albine şi 3 kg zahăr şi 1,2 kg conservă de carne.

Alte articole

2 Thoughts to “Încă o săptămână pentru ridicarea alimentelor gratuite”

  1. zalaucu

    un comentariu corect,fata de cel al graiesilor…

  2. un lucru bun pentru oamenii cu dificultati bugetare. bine gandit !

Leave a Comment