Încă o masă caldă pentru copii și vârstnici din Zalău

Proiectul „O masă caldă”, prin care persoanele aflate în situaţii dificile primesc gratuit o masă caldă, continuă la Zalău.

Astfel, angajați ai Bibliotecii Județene „Ioniță Scipione Bădescu” (BJS) Sălaj au gătit pentru semenii aflați în nevoi.

Este vorba despre 120 de persoane defavorizate, copii și vârstnici din municipiu. „Ne-am reîntors pentru a doua oară în bucătăria de la Liceul Tehnologic Voievodul Gelu Zalău, și am gătit cu drag 120 de porții pentru beneficiarii programului <<O masă caldă>>. A fost o experiență unică, pe care o recomandăm fiecăruia dintre dumneavoastră, și pe care noi, echipa BJS, o vom repeta cu siguranță! Mulțumim inițiatorilor <<O masă caldă>>, pentru că împreună, am reușit încă o dată, să facem bine!”, a precizat echipa BJS Sălaj.

Proiectul „O masă caldă” a ajuns în Zalău în anul 2018, graţie implicării voluntarilor asociaţiei cu acelaşi nume şi a celor de la Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” din Zalău. Aceștia din urmă au pus la dispoziţie cantina unităţii, iar la fiecare sfârşit de săptămână câteva zeci de persoane, respectiv copii din familii cu dificultăți financiare, oameni fără adăpost sau care se află la limita sărăciei – primesc o porţie de mâncare caldă.

 

De precizat este faptul că de-a lungul timpului, de când programul a ajuns în Zalău, sute voluntari din diferite instituții, școli, simpli voluntari, de la liceeni la pensionari au participat la gătit.

 

3 Thoughts to “Încă o masă caldă pentru copii și vârstnici din Zalău”

  1. […] Proiectul „O masă caldă”, prin care persoanele aflate în situaţii dificile primesc gratuit o masă caldă, continuă la Zalău. Astfel, la finalul Citeste mai mult […]

  2. […] Proiectul „O masă caldă”, prin care persoanele aflate în situaţii dificile primesc gratuit o masă caldă, continuă la Zalău. Astfel, la finalul  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment