In Simleu Silvaniei: Incepe constructia celui de-al doilea bloc ANL

In Simleu Silvaniei: Incepe constructia celui de-al doilea bloc ANL Lucrarile de ridicare a celui de-al doilea bloc ANL in Simleu Silvaniei vor demara in aceasta toamna, dupa ce in 30 septembrie se va desfasura licitatia publica in vederea desemnarii constructorului. Primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, ne-a declarat ca, daca vremea va permite, se va putea lucra pana pe la inceputul lunii decembrie. Termenul de realizare a blocului este de sase luni de la data pornirii lucrarilor. Daca vremea ne va permite, vom prinde doua luni in acest an, restul lucrarilor urmand sa fie executate incepand cu primavara viitoare, a declarat primarul Turcas.

Pentru ridicarea acestui al doilea bloc ANL, autoritatile locale au transferat o parcela de teren de 1.000 de metri patrati din cartierul Stadion catre Agentia Nationala a Locuintelor. Intreaga investitie va fi suportata de Agentia Nationala a Locuintelor, aportul Primariei Simleu la proiect urmand sa se regaseasca in racordarea imobilului la retelele de apa/canalizare, curent si gaz metan.

Blocul va avea zece apartamente si o garsoniera, destinate familiilor tinere din oras. Beneficiarii vor fi desemnati pe baza unei liste de criterii stabilite de Consiliul Local.

Primul bloc ANL dat in folosinta sub Magura are 24 de apartamente, din care 12 apartamente sunt cu o camera, iar alte 12 – cu doua camere.

De asemenea, Primaria Simleu Silvaniei are in vedere achizitionarea unui teren in suprafata de aproximativ 5.000 de metri patrati, pe care sa fie construite in anii urmatori alte 100 de locuinte prin ANL.

Leave a Comment