În Sălaj, fără depășiri ale nivelului de radioactivitate

Cel puțin pe parcursul anului trecut, în Sălaj nu au fost înregistrate depășiri ale nivelului de radioactivitate la sol și în aer, potrivit Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj.

Datele măsurătorilor efectuate de specialiștii Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj și prezentate astăzi în cadrul ședinței Colegiului Prefectural arată că județul nostru nu se confruntă cu probleme grave de poluare. „Nu au fost înregistrate depășiri pentru poluanții monitorizați prin stația automată de monitorizare a calității aerului, dar nici  depășiri privind nivelul de radioactivitate din aer, măsurătorile încadrându-se în limitele fondului natural al zonei și mult sub zonele de atenționare”, anunță reprezentanții APM Sălaj. Din fericire, în județ nu au fost înregistrate nici precipitații acide.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Sursa foto: descoperă.org

One Thought to “În Sălaj, fără depășiri ale nivelului de radioactivitate”

  1. […] Cel puțin pe parcursul anului trecut, în Sălaj nu au fost înregistrate depășiri ale nivelului de radioactivitate la sol și în aer, potrivit Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj. Datele măsurătorilor efectuate de specialiștii Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj și prezentate astăzi în cadrul ședinței Colegiului Prefectural arată că județul nostru nu se confruntă cu probleme grave de poluare. „Nu au fost înregistrate depășiri pentru poluanții monitorizați prin stația automată de monitorizare a calității aerului, dar nici  depășiri privind nivelul de radioactivitate din aer, măsurătorile încadrându-se în limitele fondului natural al… Citeste mai mult […]

Leave a Comment