Ieri: Majoritatea sindicalistilor salajeni au stat in banca lor

Ieri: Majoritatea sindicalistilor salajeni au stat in banca lor

Cei mai multi dintre bugetarii salajeni au lucrat, ieri, dupa programul normal si nu au dat curs recomandarii de a-si intrerupe activitatea, facuta zilele trecute de Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa, Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania Fratia, Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania si Confederatia Sindicala Nationala Meridian. Exceptie au facut doar angajatii Directiei de Asistenta Sociala Comunitara, din cadrul Primariei Zalau.

Apelul Confederatiilor era ca toti salariatii din sistemul bugetar sa opreasca lucrul, ieri, in intervalul orar 12-16, pentru a determina Executivul sa renunte la impunerea unor masuri absurde. De teama, insa, sa nu se trezeasca cu salariile reduse, majoritatea functionarilor salajeni au ales sa stea in banca lor.

Gheorghe Morar, liderul Sindicatului Civitas Zalau, care reuneste sindicatele din Primaria Zalau si alte 11 administratii locale din judet, ne-a declarat ca functionarii din respectivele institutii publice au decis sa nu protesteze pentru ca

Alte articole

Leave a Comment