Hoți din Șimleu și Sâg, prinși de polițiștii sălăjeni

Poliţiştii sălăjeni efectuează cercetări în două dosare penale privind infracţiuni de furt, respectiv furt calificat, fapte comise în perioada 6 – 7 mai în comuna Sâg şi în municipiul Zalău.

Poliţiştii Postului de Poliţie Sâg au identificat, miercuri, 8 mai, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, din comuna Sâg, bănuiţi de comiterea unui furt calificat pe raza comunei. Cei în cauză au pătruns în noaptea de 6 spre 7 mai într-o anexă gospodărească şi au sustras mai multe bunuri, printre care un motofierăstrău, un polizor, diverse produse alimentare etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat aproximativ 70 la sută.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 26 de ani, din Şimleu Silvaniei, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. Din probatoriul administrat s-a stabilit că tânărul a pătruns, marți,  într-un birou din palatul administrativ (clădirea Prefecturii), iar dintr-o geantă a sustras suma de 250 de lei.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

 

Alte articole

Leave a Comment