Forțe proaspete la Inspectoratul de Poliție Sălaj

Doi tineri care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și alți 10 care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au intrat în rândul Poliției Române, fiind repartizați la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, 12 tineri au intrat în rândurile polițiștilor, din care doi sunt absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi zece au absolvit la Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

„Având în vedere nevoile instituției, nouă au fost repartizaţi în structurile de ordine publică din mediul rural, doi la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi unul la structura de poliţie rutieră. Cei mai tineri poliţişti au intrat în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duca mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale.”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Sălaj.

 

 

 

Alte articole

One Thought to “Forțe proaspete la Inspectoratul de Poliție Sălaj”

  1. Anonim

    Viitori hoti si care vor face abuz in serviciu ..!

Leave a Comment