Flash-mob pentru promovarea unităţii naţionale

Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Sălaj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj organizează marţi, 27 martie, un flash-mob cu tema „România 100 – Mai uniţi, mai puternici!”
Activitatea se va desfăşura pe platoul de marmură din faţa Prefecturii Sălaj, începând cu ora 13 şi va dura circa 15 minute. Fiecare unitate de învăţământ va fi reprezentantă de un grup de elevi însoţiţi de cadre didactice, care vor transmite prin intemediul unor bannere, pancarte, steaguri, ţinută vestimentară, diverse mesaje în sprijinul unităţii naţionale.
Flash-mob-ul este un eveniment din proiectul „100 de ani de unitate” şi are ca scop educarea elevilor în spiritul unităţii naţionale şi sensibilizarea comunității locale cu privire la menținerea dezideratului unității naționale.

6 Thoughts to “Flash-mob pentru promovarea unităţii naţionale”

 1. Nu mai

  Flashmob trebuie sa fie spontan, daca e anuntata in presa nu mai este spontan

 2. I.C.

  Ăla nu e flashmob, cei de la CJRAE și ISJ ar trebeui să nu mai stea cu mintea în anii comunismului și să se documenteze, sîntem în 2018.
  Un flashmob nu se anunță publicului, nu are conținut politic, nu e cu lozinci ș.a.m.d. Înainte de 1989 erau scoși elevii cu placarte să strige „Nu bombei cu neutroni!”.
  În Coreea de Nord milioane îmbrăcați colorat, cu stegulețe, fac „flashmob”, sau idolatrizarea dictatorului?
  Ce alte mitinguri civice, politice, religioase mai vreți să faceți, Inspectorat școlar județean? Unul în sprijinul lui Dragnea împotriva justiției nu faceți?

 3. Anonim

  Wow, ce be mai distram si culturalizam in comuna Zalau!

 4. Anonim

  Dar și directorii de școli și inspectorii, în frunte cu șefele lor de la ISJ și CJRAE vor purta „bannere, pancarte, steaguri, ţinută vestimentară, diverse mesaje în sprijinul unităţii naţionale”, nu-i așa? Asta așa, ca să dea exemplu personal că „Mai uniți, mai puternici”. Dacă-i bal, bal să fie!

 5. Anonim

  Care unitate nationala?Romania este vanduta de muta vreme strainilor.Singurul scop al Romaniei este de a mentine activa frontiera intre SUA si Rusia.Cine are ochii sa vada si urechii sa auda.

Leave a Comment