Filonaş Chiş s-a întors la Casa de Pensii

Abia ce s-a publicat în Monitorul Oficial numirea lui Ionel Ciunt în funcţia de prefect, că Filonaş Chiş a fost reînscăunat la conducerea Casei Judeţene de Pensii Sălaj.
Aşa cum anunţam în numerele anterioare ale ziarului nostru, ex-prefectul s-a întors, începând de miercuri, 21 martie, în fotoliul de director executiv al CJP Sălaj, pe care l-a părăsit în mai 2012, când a fost desemnat reprezentant al Guvernului în teritoriu.
În ceea ce-l priveşte pe Mircea Pop, fostul şef al instituţiei amintite, acesta susţine că, deocamdată, a ales să rămână angajat al Casei de Pensii, pe un post de execuţie. “Am fost detaşat pe o perioadă determinată pe postul de director executiv al instituţiei, până la reîntoarcerea lui Filonaş Chiş. Acum sunt consilier în cadrul Compartimentului Comunicare”, ne-a declarat Pop. Acesta nu exclude, totuşi, să revină la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, pe un post de consilier la Compartimentul Control Financiar: “Deocamdată nu am luat nicio decizie în acest sens. Nu ştiu încă dacă rămân la Pensii ori mă întorc la AJOFM”.

Alte articole

5 Thoughts to “Filonaş Chiş s-a întors la Casa de Pensii”

 1. Anonim

  ce sa faca dobitocul ala la pensii?.

 2. voicu

  ,,gunoiul,, am crezut in prima faza ca vrea sa se pensioneze

 3. Anonim

  21 martie a fost joi ci nu miercuri…….

 4. nae l.

  gunoaielor comuniste n-o sa le fie jena niciodata sa ocupe functii bine platite de la buget !!!

Leave a Comment