Fără „Zilele Zalăului” în acestă vară

Tradiţionala sărbătoare de vară a zălăuanilor – „Zilele Zalăului” nu va avea loc în acest an. Dacă anul trecut, având în vedere contextul epidemiologic, sărbătoarea s-a ţinut într-un cadru mai restrâns în „varianta pandemie” comparativ cu anii anteriori, în această vară evemimentul nu va mai avea loc. După cum au explicat reprezentanţii municipalităţii, la începutul acestui an, când s-a aprobat bugetul oraşului pentru anul în curs, nu se ştia cu exactitate cum va evolua situaţia pandemică şi astfel „Zilele Zalăului” nu au fost cuprinse în planul de buget.

Cuplurile de aur, premiate de primărie

În schimb, municipalitatea va premia „cuplurile de aur ale oraşului” care în acest an au împlinit sau urmează să împlinească 50 de ani de căsătorie. Evenimentul festiv va avea loc în 30 iulie, începând cu ora 9, în sala Clădirii Transilvania, iar pe această cale, pentru o bună desfăşurare, cuplurile în cauză sau reprezentanţii acestora sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Zalău, camera 4, pentru a completa cererea tip și pentru a depune xerocopii după actele sărbătoriților. Este vorba despre certificatul de căsătorie, cărți de identitate şi un număr de telefon. Pentru alte informaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea evenimentului, cei interesaţi pot lua legătura cu Sonia-Loredana Pășcuță, la numărul de telefon 0260.610550 – interior 111 sau Cristian Bîrjac, interior – 294.

6 Thoughts to “Fără „Zilele Zalăului” în acestă vară”

 1. […] Tradiţionala sărbătoare de vară a zălăuanilor – „Zilele Zalăului” nu va avea loc în acest an. Dacă anul trecut, având în vedere Citeste mai mult […]

  1. Dora

   Si ce mai taie d-nul primar? Cand preturile cresc in fiecare zi, dumnealui taie dupa ureche(mai bine zis dupa pile) salariile angajatilor. Cine mai face asta, acum cand preturile la absolut toate se schimba de la o zi la alta??

 2. Geani

  F bine ce ni se întâmpla ! O meritam din plin!

 3. Doru

  Ciunt se duce in „schimb de experienta” prin tari straine! Cui foloseste? Ciunt are o generatie de cetateni pe care inca ii poate manipula. Lasa fumurile, omule, si mai fa ceva si pentru zalauani! Ziceai „Fapte, nu vorbe”, baga mare, inca ai pe cine prosti!

 4. Anonim

  Vrei la party, dorele ?

 5. Cetatean....

  Am citit undevaca.se.vand.deja.volcerele.pe o suta de lei sa poata cumpara beutura si tutun.ce zile ne trebuie cand.e saracie lucie?

Leave a Comment