Elicopterul SMURD de la Jibou, „aglomerat” în perioada sărbătorilor

Nouă intervenții a avut elicopterul SMURD de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou în perioada sărbătorilor pascale, a anunțat Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Aeronava a intervenit în situații de criză, mai ales pentru a prelua victime ale unor accidente de circulație sau persoane aflate în alte situații de criză.

„57 de persoane au fost salvate cu ajutorul aeronavelor de intervenție în perioada sărbătorilor pascale. Dintre cele 71 de misiuni operative, 64 au fost intervenții SMURD, prin care au fost salvate 57 de persoane aflate în dificultate. Intervențiile SMURD au fost realizate de elicopterele și avionul Cessna Citation V, prin punctele de operare aeromedicale regionale. În continuare, echipajele de zbor din cadrul Inspectoratului General de Aviație rămân la datorie, pregătite să intervină în orice moment în sprijinul cetățenilor”, se arată în mesajul Inspectoratului General de Aviație al MAI.

One Thought to “Elicopterul SMURD de la Jibou, „aglomerat” în perioada sărbătorilor”

  1. […] Nouă intervenții a avut elicopterul SMURD de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou în perioada sărbătorilor pascale, a anunțat Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Aeronava a intervenit în situații de criză, mai ales pentru a prelua victime ale unor accidente de circulație sau persoane aflate în alte situații de criză. „57 de persoane au fost salvate cu ajutorul aeronavelor de intervenție în perioada sărbătorilor pascale. Dintre cele 71 de misiuni operative, 64 au fost intervenții SMURD, prin care au fost salvate 57 de persoane aflate în dificultate.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment