Curtea de Apel Cluj a dispus deschiderea procedurii falimentului companiei Băi Boghiș

Curtea de Apel Cluj a dispus deschiderea procedurii falimentului companiei Băi Boghiş SRL, aflată în insolvenţă şi deţinută de Elena Udrea cu 50 la sută, Lia Stanca cu 10 la sută şi Nadine Stanca (fiica Liei Stanca), cu 40 la sută, potrivit deciziei instanţei, citată de G4media.ro. Curtea de Apel Cluj a luat aceasta decizie la cererea companiei Construcţii Erbasu, care vrea să îşi recupereze mai repede creanţa de peste 6,6 milioane de lei deţinută la Băi Boghiş după ce a modernizat staţiunea în 2013. “Admite apelul declarat de apelantul C.I. S.C. împotriva încheierii civile din data de 05.10.2021 a Tribunalului Sălaj, pronunţată în dosarul nr. 135/84/2019, pe care o anulează în parte în ceea ce priveşte soluţia dată cererii formulate de C.I.I. S.C. având ca obiect stabilire onorariu administrator judiciar şi trimite cauza spre rejudecare judecătorului sindic cu privire la această cerere. Admite apelul declarat de SC C.E. SA împotriva sentinţei civile nr. 903/2021 pronunţată la data de 22.10.2021 de Tribunalul Sălaj în dosarul nr. 135/84/2019 pe care o anulează şi trimite cauza judecătorului sindic pentru a deschide procedura falimentului debitoarei SC B.B. SRL. Fără cheltuieli de judecată. Decizia este definitivă şi executorie. Pronunţată în şedinţa publică din data de 17 ianuarie 2022 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei”, se arată în soluţia pe scurt a CA Cluj.  AICI 

Conform Profit.ro la începutul anului 2019, Băi Boghiș care administrează mai multe active ale stațiunii balneoclimaterice Boghiș Băi, inclusiv un hotel, la care fostul ministru Elena Udrea este cel mai mare acționar, şi-a cerut insolvența, pe fondul unor datorii care, conform datelor analizate atunci, au depășit 14,3 milioane de lei.

 Foto facebook Băile Boghiş

6 Thoughts to “Curtea de Apel Cluj a dispus deschiderea procedurii falimentului companiei Băi Boghiș”

 1. Lenți

  Mulțumitii Eleinei udrea și Liei stanca ptr lucrurile “extraordinare “ pe care le-au făcut in aceasta stațiune! Toate sub oblăduirea porcului de Băsescu!!!

 2. Anonim

  dupa multa taraganeala specific mafiei din romania s-a ajuns in sfarsit la o sentinta normala,..Doamne ajuta sa ajunga pe mainile cui are intentii bune si bani sufucuenti sa o repuna in circuitul normal inclusiv cu piscina interioara prin care ne mai tratam si noi saljenii oasele.

 3. Anonim

  Se vede ca a murit Stanca generalul lui Basescu,nu le mai protejeaza ilegalitatile!

 4. Anonim

  Cat mai repede la vanzare ca au avut vreme destula in insolventa sa-si faca jocurile!

 5. Anonim

  Mitică nu a avut bani sa achite datoriile de la Boghiș, dar are bani să construiască un cartier de fițe în Cluj.

 6. Ghita

  Sa speram ca va plăti intr-o zi alături de porcul care a susținut-o !

Leave a Comment