Curse speciale pentru elevii zălăuani, după începerea anului şcolar

Începutul noului an şcolar aduce modificări în circulaţia mijloacelor de transport în comun din Zalău. La solicitarea primarului Ionel Ciunt, din 12 septembrie, Transurbis SA va introduce curse exclusiv pentru elevi, care vor circula dimineaţa şi după-masa pe următoarele trasee:

Brădet – sens giratoriu Mol-Brădet (TUR, cu oprire în staţiile Poșta Brădet – plecare la ora 7.40, Codiflor, AJPIS, Centru, Perla, Ciuperca, Uz casnic, Armătura; RETUR, cu oprire în stațiile de la Pompieri (plecare la ora 7.45), Astralis, Casa de Modă, Zahana, Silvania, Bl. D20, Bl. D38, Euromarket, Poșta Brădet. Cursa de după-amiaza va fi cu plecare din stația Centru, la ora 14.00.

Brădet – Școala nr. 8 și retur (TUR, cu oprire în stațiile Poșta Brădet – plecare la ora 7.36, Codiflor, AJPIS, Centru, Perla, Liceul API, Spital, Grup Școlar Voievod Gelu, Școala nr. 8; RETUR, cu oprire în stațiile de la Bl. N103 – plecare la ora 7.39, CMJ, Școala nr. 8, Bl. 1E, Spital, str. Vișinilor, Zahana, Albă ca Zăpada, Episcopie, Brădet. Cursa de după-amiază va fi cu plecare din stația Centru, la ora 14.05.

Alte articole

2 Thoughts to “Curse speciale pentru elevii zălăuani, după începerea anului şcolar”

  1. Aceasta stire am citit si in alte ziare dar nu inteleg mai nimic.exemplu,daca un elev dimineata poate folosi acest autobuz pana la voievod gelu” ,inapoi cu ce vine?traseu de retur dupa orele 14 nu este? Ori sa fie gratuit la elevi pe toate cursele,ori ramanem la abonament,nu poti merge dimineata gratis,iar la ora15 cand ies de la cursuri sa dau 2 lei,ori 21 de zile egal cu 42 de lei adica mai scump decat abonamentul de elev 30!!, unde-i gratuit si ce,programul elevilor difera cursuri de la 7 etc.O porcarie toata decizia,cine crede ca face bine se inseala,nu poti baga niste curse la nimereala,ori faci gratuit ca la pensionari ori nimic.

  2. Anonim

    Domnul primar uita că si în Ortelec.Sărmaș.Porolissum o fost votat?

Leave a Comment