Cu alcoolul la „bord”, un tânăr din Bocșa a nenorocit o femeie în urma unui accident rutier

Un alt accident de circulație deosebit de grav, produs la doar câteva ore distanță de cel din Poarta Sălajului, a fost provocat în Panic, lângă Zalău, sâmbătă la orele dimineții, accident ce a avut loc tot pe fondul consumului de alcool înainte de urcarea la volan. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, ca urmare a producerii unui accident grav de circulație, soldat cu rănirea a două persoane. În ziua de 6 iulie, ora 6.35, un tânăr de 22 de ani, din comuna Bocșa, conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, iar în localitatea Panic, pe un sector de drum în aliniament, a efectuat o manevră de depășire în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă ” și a intrat în coliziune cu un autoturism, care efectua virajul la stânga, condus de o femeie, de 55 de ani, din municipiul Zalău. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto și ranirea ușoară a șoferului de 22 de ani. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest. Tânărul avea o alcoolemie de 0,42 mg/alcool alcool pur în aerul expirat, iar pentru conducătoarea auto, rezultatul a fost negativ. Victimele au fost transportate la spital, iar polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Alte articole

One Thought to “Cu alcoolul la „bord”, un tânăr din Bocșa a nenorocit o femeie în urma unui accident rutier”

  1. Anonim

    Șimleu, 6 iulie, str. Partizanilor (DN1H), ora 10:25, aud sirena, apoi văd în față duba smurd cu semnale luminoase, opresc pe drepta, la bordură, pe celălalt sens vine din față o mașină care nu se oprește, pompierul smurd atacă trecerea cu riscul accidentului prin triplare pe două benzi, cel din spate claxonează (de ce?). Ce țară-i asta? Pe ce loc este în Europa la morți pe șosele? (R:1)

Leave a Comment