Crucea Roșie Sălaj a trimis refugiaților 10 tone de alimente, pături și produse de igienă

Sălăjenii s-au mobilizat exemplar, iar Crucea Roșie – Filiala Sălaj a reușit să colecteze donații în cantități impresionante. Voluntarii Crucii Roșii Sălaj au trimis la Punctul de Trecere a Frontierei din Sighetu Marmației.

Voluntarii au colectat alimente neperisabile, pături, saltele, articole de igienă, haine, încălțăminte, toate destinate refugiaților. „Pentru că suntem o familie, și suntem alături unii de ceilalți, în orice situație, voluntarii filialei de Cruce Roșie Sălaj au venit în ajutorul voluntarilor de la Crucea Roșie Maramureș, în Vama Sighetu Marmației. Oferim cetățenilor ucraineni care trec granița, alimente de strictă necesitate, apă și ceai cald și implementăm serviciul de restabilire a legăturilor de familie.  Iar pentru că solidaritatea începe cu noi, oamenii, Crucea Roșie Sălaj a trimis către cetățenii indieni cazați în spațiile puse la dispoziție de către Primăria Voluntari: 10 tone de cazarmament, în special pături și saltele, alimente de bază, produse de igienă”, se arată într-un mesaj de la Crucea Roșie Sălaj.

Unde puteți dona?

În Zalău, colecta de produse se face la depozitul de dezastre al Filialei Sălaj de Cruce Roșie situat pe strada Tipografilor nr.2.

One Thought to “Crucea Roșie Sălaj a trimis refugiaților 10 tone de alimente, pături și produse de igienă”

  1. […] Sălăjenii s-au mobilizat exemplar, iar Crucea Roșie – Filiala Sălaj a reușit să colecteze donații în cantități impresionante. Voluntarii Crucii Roșii Sălaj au trimis la Punctul de Trecere a Frontierei din Sighetu Marmației. Voluntarii au colectat alimente neperisabile, pături, saltele, articole de igienă, haine, încălțăminte, toate destinate refugiaților. „Pentru că suntem o familie, și suntem alături unii de ceilalți, în orice situație, voluntarii filialei de Cruce Roșie Sălaj au venit în ajutorul voluntarilor de la Crucea Roșie Maramureș, în Vama Sighetu Marmației. Oferim cetățenilor ucraineni care trec granița,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment