Cosmin Vlaicu, noul preşedinte al Asociaţiei Secretarilor de Judeţe din România

Secretarul judeţul Sălaj, Cosmin-Radu Vlaicu, a fost ales preşedinte al Asociaţiei Secretarilor de Judeţe din România, vineri, 11 noiembrie, în cadrul unei întâlniri în vederea desemnării noii conduceri a acestei asociaţii profesionale.
Vlaicu, care a fost anterior secretar executiv al acestei organizaţii, va ocupa funcţia de preşedinte pentru următorii patru ani.
În vârstă de 43 de ani, Cosmin Vlaicu este secretarul judeţului Sălaj de opt ani.
Alături de noul Consiliu de Administraţie al Asociaţiei, noul preşedinte îşi propune să militeze pentru revitalizarea şi reconsolidarea statutului secretarilor de judeţe: “Misiunea noastră în activitatea de zi cu zi și în interacțiunea cu factorul politic decident, ales legitim de populație la nivelul administrației județene este una complexă, deloc facilă, necesitând nu doar vaste cunoștințe profesionale ci și alte calități precum tact, diplomație, răbdare și multă hotărâre. Toate acestea, însă trebuie corelate cu existența unor mecanisme legale corespunzătoare pentru o bună exercitare a profesiei”.

Alte articole

13 Thoughts to “Cosmin Vlaicu, noul preşedinte al Asociaţiei Secretarilor de Judeţe din România”

 1. Anonim

  absolvent de Goldis, care face jocurile securistilor!

  1. Dan

   Bravo Cosmine! Felicitari si nu te uita dupa anonimul asta frustrat si mincinos la chestia cu Goldisul si securistii pe care n-o sa-l aleaga nimeni nici macar sef de scara blocului. Da stii si tu ca trebuie sa acepti si critici nu numai laude, nu te uita dupa ei.

   1. Anonim

    Felicitari, d-le Vlaicu! Daca 40 de judete au decis ca dvs. sunteti cel mai bun, noi doar confirmama ca asa este! Bravo si mult succes!

 2. Anonim

  domnule cosmin felicitari meritati mult mai mari functii decit aceasta,in raport cu capacitatea intelectuala si profesionala pe care o aveti.nu va uitati dupa gura lumii doar stiti ca oamenii capabili nu sunt iubiti nici de colegii lor

 3. anonim

  Sălajul are și oameni de valoare !!! Sincere FELICITĂRI Cosmin. Mult, mult succes. !

 4. Tavi

  Bine profesore arata-le ce poti!

 5. Alfaman

  Spiru si Goldis sunt fabrici de diplome iar absolventii sunt nulitati intelectuale si profesionale care prin prietenii cu cine trebuie ajung in functii importante.De aceea Zalaul e pe o panta descendenta de atat de multi ani.

 6. Corectie necesara!

  Dl. Cosmin Vlaicu este absolvent de Dimitrie Cantemir Cluj-Napoca si este cadru didactic (preda) la Vasile Goldis.

 7. Anonim

  Felicitari, domnule profesor! Un om si un caracter deosebit. Mult succes!

 8. Anonim

  Secretarul nu mai preda la Goldis. Din cate stiu eu, preda dupa-amiaza la Babes Bolyai, filiala Satu Mare. Sunteti rai, unii dintre voi.

 9. Anonim

  Felicitari si la mai mare!

  1. Anonim

   Felicitari, Cosmine ca tai frunze la caini!

 10. Cristi

  Universitatile private, indiferent cum s-or numi, sunt o jignire la adresa invatamantului.

Leave a Comment