Coronavirus în Sălaj – niciun caz nou raportat

Grupul de Comunicare Strategică prin Instituția Prefectului Sălaj a raportat în cursul zilei de luni, 30 martie, la ora 13, situația privind Covid-19 în județ. Astfel, la nivelul județului Sălaj nu a fost raportat niciun caz nou înregistrat. Conform sursei precizate 239 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 1.545 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare. De asemenea, din 24 februarie au ieșit din autoizolare 1.117 de persoane, iar din 9 martie și până luni – 30 martie, 83 de persoane au părăsit spațiile de carantinare. Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon: 0260 661 277, 0751 177 254 și e-mail: dispecerat@isusalaj.ro Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Linie telefonică pentru informarea cetățenilor

Instituția Prefectului Sălaj reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20. Informații ofciale pot fi obținute accesând și site-ul www.stirioficiale.ro .

5 Thoughts to “Coronavirus în Sălaj – niciun caz nou raportat”

 1. Anonim

  Oare cati au fost testati in Salaj, asta nu spune nimeni?

 2. C

  Nu putem raporta ,dacă nu facem testări. Să ne rugăm să ne păzească Domnul, că altfel nu ne va fi ușor în perioada următoare.

 3. Anonim

  Faceti public numarul testelor efectuate salajenilor!

 4. maya

  Nici unul,ori poate si au facut ei .

Leave a Comment