Consiliul Local al Tinerilor Zalau are o noua conducere

Consiliul Local al Tinerilor Zalau are o noua conducere

Noua conducere a Consiliului Local al Tinerilor Zalau vine cu surprize in luna decembrie si organizeaza Balul Balurilor din Zalau.

Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Zalau si-a desemnat noua sefie, in cursul zilei de sambata, evenimentul avand loc la Muzeul de Arta Ioan Sima din municipiu. Alaturi de membrii acestei organizatii a participat la intalnire si viceprimarul Daniela Cota.

Intr-un prim moment al intrunirii, consilierii locali alesi pentru mandatul 2009-2011 au depus juramantul, dupa care s-a trecut la desemnarea primarului, viceprimarul si secretarul Consiliului. Potrivit coordonatorului CLT Zalau, Ramona Butcovan, la functia de primar au aspirat trei candidati, locul fiind insa preluat de Dan Pop, elev la Colegiul National Silvania Zalau. Pentru functia de viceprimar a fost ales prin vot Cosmin Torge, elev la Grupul Scolar Voievod Gelu Zalau, iar pentru cea de secretar Bianca Criste, de la Colegiul National Silvania Zalau. Conducerea aleasa in cursul zilei de sambata va activa pana la sfarsitul mandatului consilierilor locali, ne-a declarat Ramona Butcovan.

Potrivit sursei citate, primul proiect aflat pe lista noii conduceri este organizarea unui Bal al Balurilor la Zalau. La aceasta activitate sunt invitate sa participe toate liceele din municipiu care au organizat Balul Bobocilor. Astfel ca perechile Miss si Mister Boboc, respectiv Miss si Mister Popularitate vor avea sansa sa ocupe un loc fruntas de boboc la nivel de municipiu, nu doar de liceu, a mentionat coordonatorul CLT Zalau. Desfasurarea Balului Balurilor a fost propusa pentru data de 10 decembrie.

Alte articole

Leave a Comment