Concurs de creatie literara pentru liceenii salajeni

Concurs de creatie literara pentru liceenii salajeni

Pentru a incuraja tinerii creatori de literatura, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau si Cenaclul literar Silvania organizeaza concurs de creatie literara pentru elevii liceelor salajene, concurs ce se va desfasura la doua sectiuni: poezie si proza scurta. Castigatorii vor fi desemnati de un juriu format din membrii Cenaclului literar Silvania si de personalitati ale vietii literare salajene, acestia acordand cate patru premii in bani pentru castigatorii a fiecare din cele doua sectiuni, dupa cum urmeaza: doua premii intai, a cate 250 de lei, doua premii doi, a cate 150 de lei, doua premii trei, a cate 100 de lei si doua mentiuni, a cate 75 de lei fiecare. In plus, cel mai bun autor, fie el de proza scurta sau poet, va fi premiat cu suma de 500 de lei.

Astfel, pana in data de 20 mai, liceenii din Salaj interesati de competitie isi pot inscrie creatiile (minim cinci poezii sau minim doua proze scurte), dactilografiate, trimitandu-le pe adresa Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, strada 9 Mai nr. 2, judetul Salaj, cu mentiunea pentru concursul de creatie literara.

Pentru promovarea optima a concursului, organizatorii propun implicarea profesorilor de Literatura romana, care joaca un rol important in descoperirea si indrumarea elevilor pasionati de arta cuvantului.

Alte articole

Leave a Comment