Ciclo-moşii împart dulciuri copiilor cu dizabilităţi din Zalău

Circa 30 de tineri pasionaţi de ciclism din Zalău vor participa la o nouă acţiune a „ciclo-moşilor”, ce va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, în reşedinţa de judeţ. La evenimentul care se doreşte să ajute şi să aducă zâmbetele pe chipurile copiilor cu dizabilităţi, dar şi a celor care le ies în cale în timp ce pedalează, poate participa oricine. Condiţiile puse de către organizatori sunt seriozitate, echipamentul de Moș (dacă nu tot costumul Moşului, măcar fesul roşu), bicicleta, un ghiozdan şi dulciuri la alegere.

„Cei care doresc să ni se alăture sunt rugaţi să aducă dulciuri, la alegere, pentru pachetele pe care le vor acorda celor 35 de copii cu dizabilităţi din centre, de la napolitane, ciocolată, jeleuri ori eugenii, la banane sau portocale, dar şi bomboane ori alte dulciuri mărunte, ce vor fi împărţite pe stradă”, ne-a declarat Mike Zoltan, coordonatorul acţiunii.
Potrivit acestuia, în cadrul acţiunii vor fi strânse şi sume de bani, din care vor fi achiziţionate produse alimentare pentru câteva familii nevoiaşe. „Ciclo-moşii” îşi dau întâlnire sâmbătă, la ora 11, la intrarea în Parcul Central din municipiu, de unde vor porni cu bicicletele prin oraş. „Vrem să ajutăm şi să îi inspirăm şi pe alţii să facă asta. Pe lângă latura umanitară, gestul nostru urmăreşte şi promovarea mersului pe două roţi”, a mai spus sursa citată.

Alte articole

Leave a Comment