Centrul municipiului va fi paralizat timp de o jumătate de an

Primăria Municipiului Zalău a demarat lucrările de amenajare parcare și amenajare peisagistică pentru Piața Agroalimentară din zona centrală, respective Strada Simion Oros. Din acest motiv, începând din data de 3 aprilie, este interzisă circulația autovehiculelor pe segmentul de drum intersecția Strada Unirii cu Strada Simion Oros, până la intersecția Strada Simion Oros cu Strada Parcului.

Conform avizului de lucrări, perioada de execuție a lucrărilor este de aproximativ 6 luni, timp în care Strada Simion Oros va fi închisă circulației publice, cu excepția riveranilor. De asemenea, dat fiind faptul că este blocat accesul la parcarea subterană a Halei agroalimentare și parcarea de pe Strada Simion Oros, pentru a facilita accesul la Hala agroalimentară, a fost eliberată intrarea la respectiva parcare, din Strada Unirii, prin eliminarea stâlpilor mici care blocau trecerea și marcarea corespunzătoare a zonei. Lucrările ce vor fi executate în zona respectivă constau în amenajarea parcării care va deservi Hala Agroalimentară, amenajarea de căi de circulaţie carosabile și pietonale, amenajare de spații verzi, dotări cu mobilier stradal, racordul la utilități și amenajare rețea pluvială. 

3 Thoughts to “Centrul municipiului va fi paralizat timp de o jumătate de an”

  1. Ionut

    Da de bulevard se mai ocupa cineva sau numai carpituri?voi amenajati da nu aveti drumuri pe unde sa circulati cu masina…bulevard de oras european 2017…

  2. Bejenariu

    Am văruit pomii, dar bulevardul este deplorabil , vvezi stratul de asfalt

Leave a Comment