Campania nationala de promovare a vaccinarii se apropie

Campania nationala de promovare a vaccinarii se apropie

Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) Salaj informeaza ca, in perioada 16-22 aprilie 2007, Ministerul Sanatatii Publice, in parteneriat cu Organizatia Mondiala a Sanatatii organizeaza saptamana imunizarilor in Romania. Cu aceasta ocazie, se va lansa o campanie nationala de promovare a vaccinarii.

In acest context, ASP Salaj organizeaza marti, 17 aprilie, o masa rotunda, cu participarea mediatorilor sanitari, asistentilor comunitari si reprezentantilor administratiei locale si ai Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), in care se va prezenta: Incidenta bolilor prevenibile prin vaccinare si acoperirea vaccinala in judetul Salaj in perioada 2000-2006.

Incepand cu ora 11, se va organiza o sesiune de training pentru medicii de familie intitulata Programul national de imunizari si noutati in vaccinologie.

In cursul zilelor de miercuri si joi se vor efectua vaccinari de catre ASP Salaj, in colaborare cu medicii de familie, in comunitatea de rromi din Pusta Vale. In ultima zi este programata, incepand cu ora 11, o conferinta de presa.

Leave a Comment