”Camionul de Crăciun” a ajuns în Sălaj. Pachete cadou pentru mii de elevi

Peste 3.400 de elevi sălăjeni din 13 unități de învățământ din județ au primit cadouri de la copiii din Germania. Și asta  grație programului dezvoltat de Asociația ”Tășuleasa Social” – . ”Camionul de Crăciun”. Acesta a ajuns în județul Sălaj a finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă – 28 decembrie, pentru al treilea an consecutiv. În schimbul cadourilor, elevii beneficiari vor participa la acțiunile de voluntariat ”Ziua Micului Voluntar” care vor fi organizate în primăvara anului 2020 .De precizat este faptul că proiectul ”Camionul de Crăciun” este realizat de Asociația ”Tășuleasa Social” în parteneriat cu ”Die Johanniter” Germania, un proiect de suflet prin care în fiecare an se distribuie în comunitățile rurale din județele: Sălaj, Bistrița -Năsăud, Cluj, Mureș și nu numai pachete cu bunuri de strictă necesitate.

Alte articole

3 Thoughts to “”Camionul de Crăciun” a ajuns în Sălaj. Pachete cadou pentru mii de elevi”

  1. Roza

    Si dupa 30 de ani…….. suntem pe ajutoare straine in tara cu cei mai multi miliardari si milionari din Europa.. Rusine, umilinta…

  2. Anonim

    Prin vama Zalau a trecut ? Pentru asta a intarziat !

  3. ION ION

    Bine i ca fac astia actiuni de intrajutorare ,Crucea Rosie din Zlau vinde ajutoarele inclusiv din germania se vand in magazinele famigliei bercean.Nu se sesizeaza nimeni in situatia aceste mafii Mesesene,la-au ascuns pe bercean dar a ramas fiul si fica care continua actiunile mafiei satesti ,fiul primar a facut casa ,cabana ,drum la socri cu ce ,din banii lui ,aranjamentele sunt ale lui taticone si a celei ce ii conduc mamicone.Se plang de Tibi si de Ionel ca sa scape ei la-au bagat pe taticone in necazuri.Se plang peste tot ca cei de la PSD salaj ca sa scape la-au turnat pe seful mafiei satesti.

Leave a Comment