Cabinetul prefectului are un nou şef

Prefectul Sălajului, Florin Florian, l-a prezentat vineri, 19 ianuarie, în cadrul unei întâlniri cu presa, pe noul şef de Cancelarie. Este vorba despre Dan Chiş, de profesie inginer, administrator al unei societăţi din Zalău. Noul şef de cabinet a fost ales din structurile principalului partid aflat la guvernare, Chiş fiind din 2013 preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a PSD Sălaj.

Potrivit CV-ului său, a absolvit Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, obţinând titlul de inginer diplomat, şi are un masterat în sisteme de procesare şi controlul calităţii produselor alimentare. După finalizarea studiilor, a lucrat exclusiv în sectorul privat ca director de calitate într-o firmă de conserve, administrator al unei rotiserii şi apoi al unei firme cu activitate în domeniul testărilor şi analizelor tehnice.
Pe linie politică, Dan Chiş a condus timp de patru ani Liga Tinerilor Întreprinzători ai PSD Zalău, a fost secretar al organizaţiei de tineret PSS Zalău, iar din 2013, este liderul tinerilor social-democraţi sălăjeni. În 2014, el a fost ales coordonator al organizaţiei PES Activists Sălaj, iar din 2016 este preşedintele Consiliului de Administraţie al Transurbis Zalău.

10 Thoughts to “Cabinetul prefectului are un nou şef”

 1. Anonim

  mult o lins chis asta in cur pe marc

 2. Anonim

  Administrator de rotiserie, șef de cabinet al reprezentantului guvernului în teritoriu? Daca ești administrator de gogoșerie, ce poți ajunge in prefectura? Că m-aș baga și eu…

 3. Anonim

  Și uite așa a ajuns Danutz sef. Fain. Competent, studii înalte, cu multe conserve in plasa ca sa își cumpere postul. Prieten bun cu Vlad Gălățean și Călin Fort (cel din urmă parca e finul lui Sergiu PANIE?). O imensa afacere de familie in care trebuie sa cunoști pe cine trebuie, sa te dai cu vaselina înainte și saei zeama de lămâie după. Succes!

  1. Anonim

   Vlad Gălățean și Călin Fort , plus ergiu PANIE, mai pui si Pe PERNES Calin dir la APIA, inca 3-4 iindivizi la fel ca ei si o sa vezi cine o sa ne conduca efectiv in nu mai mult de 5 ani

 4. Anonim

  A întrebat cineva ce îl recomandă pe acest domn distins sa ocupe acest post ? Sau l-au întrebat și din cauza asta zâmbește prefectul? Și dl Ciocian lasă capul în jos?

 5. Ion fara de tara

  Destinul celor din Salaj este sa fie condusi permanent doar de specialisti in porci, vaci ,boi si capre. De aceea suntem Teleormanul din Ardeal. ,, Multumim din inima partidului ….,,

 6. Anonim

  iL CAPO DEL TUTTI CAPI: sergiu panie

 7. Anonim

  Nu va mai vaitati ca avem asemenea specimene!Mergeti la vot!

 8. Anonim

  V-ati plans de Marc,Nosa,Pop Gh. etc.,dar ce vine din urma la PSD Salaj(panie,fort,pernes, fazecas etc.)este GROAZNIC.Cea ce ii caracterizeaza Este LIPSA de educatie, de bun simt,de cultura,de scrupule si FOAMEA IMENSA DE BANI SI RE PUTERE.

 9. Anonim

  Ce coincidenta stranie, s-a intilnit un semidoct cu un semianalfabet care vor avea marete realizari in Salaj.

Leave a Comment