Ca sa fie gata in noiembrie: Program prelungit la realizarea centurii Zalaului

Ca sa fie gata in noiembrie: Program prelungit la realizarea centurii Zalaului

Pentru ca Primaria Zalau sa nu piarda finantarea Phare de 5 milioane de euro pentru soseaua de centura, programul de lucru pe santier a fost prelungit. Se lucreaza mai multe ore in fiecare zi, dar se lucreaza si sambata, pentru ca centura sa fie finalizata la termen, in 30 noiembrie 2009.

Reclamatiile Primariei Zalau privind stadiul intarziat al lucrarilor la soseaua de centura au avut drept rezultat prelungirea programului de lucru zilnic si introducerea zilei de sambata in orar, toate pentru ca administratia municipala sa nu piarda finantarea de 5 milioane de euro din fonduri Phare. Purtatorul de cuvant al Primariei Zalaul, Manuela Ghiurutan, a declarat ca, lucrandu-se in acest ritm si daca nu intervin lucrari suplimentare, primul tronson din soseaua de centura, masurand 9,6 kilometri, va fi finalizat conform contractului, la sfarsitul lunii noiembrie 2009. Saptamana viitoare va incepe turnarea covorului asfaltic, a adaugat purtatorul de cuvant.

Lungimea primului tronson din viitoarea artera de circulatie este de 9.6 kilometri si va face legatura intre DN 1 F Zalau – Simleul Silvaniei si drumul judetean DJ 191 C Aghires

Leave a Comment