Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Cercul Militar din Zalău

Absolvenții sălăjeni aflați în căutarea unui job sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă organizată special pentru ei de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj.
Evenimentul va avea loc în 14 octombrie, la Cercul Militar din Zalău, situat pe strada Simion Bărnuţiu nr. 91, începând cu ora 10.Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de joburi, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale sau să se orienteze – reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. Potrivit organizatorilor, obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea. Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune pot comunica locurile de muncă vacante la sediul AJOFM din Zalău.

One Thought to “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Cercul Militar din Zalău”

  1. […] Absolvenții sălăjeni aflați în căutarea unui job sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă organizată special pentru  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment