Bilete de tratament disponibile pentru seria a patra

Referitor la repartiția biletelor de tratament valabile pentru anul în curs, Casa de Pensii Sălaj informează pensionarii sălăjeni că pentru seria a patra, Casei Județene de Pensii i-au fost repartizate 78 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Geoagiu și Moneasa, cu începere din 21, 22, 23 și 24 – aprilie (în funcție de stațiune).
Alina Tamaș, reprezentantul instituției, ne-a comunicat faptul că biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8-14, iar vineri între orele 8-13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 4 este 13 aprilie 2017 ora 14. În cazul neridicării biletelor până la data de 13 aprilie 2017, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 18 aprilie 2017. Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.Până în prezent, în 2017, la CJP Sălaj, au fost depuse 1.864 cereri privind acordarea de bilete de tratament.
Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0260/622.990 – Compartiment Bilete de Tratament.

Leave a Comment