Bani europeni pentru Zalău

Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe A96 din municipiul Zalău – al cincilea contract de finanțare în cadrul POR 2014 – 2020, a fost semnat, luni, între Municipiul Zalău, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest în vederea creșterii eficienței energetice a blocului de locuințe A96 din municipiu. Valoarea totală a contractului este de 2.443.454,16 lei, din care aproximativ 1,41 milioane lei reprezintă suma atrasă. Blocul este situat pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 18 și are 96 apartamente. Valoarea totală a contractelor semnate în cadrul acestei măsuri este 10,8 milioane lei, beneficiarii fiind locatarii din 402 apartamente aparținând blocurilor D 30-32, D4, C2 – C3, L, Gulliver, bl. A – B, 2A, 2C, B 35, A96. Următoarele etape sunt elaborarea proiectului tehnic și achiziția lucrărilor.

 Modernizarea și extinderea rețelei de drumuri forestiere din municipiul Zalău

Conform notificării primite din partea AFIR, proiectul ”Modernizarea și extinderea rețelei de drumuri forestiere din municipiul Zalău” a fost selectat pentru finanțare, urmând să fie semnat contractul de finanțare după ce vor fi depuse o serie de documente la AFIR. Va fi primul contract al Municipiului Zalău finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și al 6-lea contract de finanțare pe fonduri europene, semnat în cadrul exercițiului financiar 2014 – 2020. Se vor moderniza, în total, 15,42 km de drum forestier, din care 1,95 km constituie drum nou, iar 13,47 km constituie modernizarea drumului forestier existent. Valoarea proiectului este de aproximativ 8,76 milioane lei, din care aproximativ 6,81 milioane lei reprezintă contribuție atrasă.

 

Alte articole

4 Thoughts to “Bani europeni pentru Zalău”

 1. Anonim

  bani europeni poate scoate ciuntu de la bancomat! cand e treaz!

 2. Anonim

  Asteptam rezultate ca de vorbe ,promisiuni si bani pe hartie suntem satui .

 3. 15,42 km de drum forestier, din care 1,95 km constituie drum nou, iar 13,47 km constituie modernizarea drumului forestier existent

  deci va puteti imagina pe ce o a se duca cele 6,81 milioane lei ?!? o sa dea o „festeala” la drum si gata banii la firma de casa a PSD-ului. Si uita asa ce completeaza pusculita la PSD-isti de frunte. Nu le-a ajuns cat au luat de la BRANTNER, cuma mai ciupesc si de aici unpic.
  Unde sunt MARILE INVESTITII promise? in bordure si pavaje s-au schimbat toate.
  A, sa nu uitam, si in averi ascune [pe copii, parinti, nepoti si alti oameni interpusi.
  Ne mai miram ca un „nimeni” reuseste sa acceseze fonduri europene de milioane de euro, sa fac, sa zicem o ferma de porici, la care primarul nostrum e zilnic/saptamanal in vizita de lucru. Incurcate sunt caile Domnului si doar DNA le mai poate descalci.

 4. Anonim

  10:46 -nu vezi ca pesedeii prin „ilustrul” lor ministru de justitie tudorica toader ,vor sa-i puna „cu botul pe labe” si pe cei din DNA ,de fapt vor sa controleze toata justitia ca sa poata fura si mai abitir ,in voie ,fara sa-i deranjeze nimeni .

Leave a Comment