Autoritățiile reevaluează programul de „învoire” al seniorilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că are în analiză o relaxare a restricţiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar în care acestea pot merge la cumpărături va fi mutat mai devreme, la orele dimineții. „Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11 -13 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Vela într-un videoclip pe Facebook în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni. El a adăugat că ia în calcul o nouă evaluare pentru un interval orar spre seară sau după-amiază pentru persoanele peste 65 de ani. „Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramare”, a precizat ministrul. 

Alte articole

11 Thoughts to “Autoritățiile reevaluează programul de „învoire” al seniorilor”

 1. I.C.

  Întrebarea este dacă ministrul de interne sub-injiner în sudură, urmaș al secretarei de școală, n-a putut gîndi, n-a avut destule semnale pînă acum că nu e în regulă? Aștept din partea Desteptăciunii Sale să schimbe întrevalul 11-13 și discriminarea plusșaizecișicincilor după încetarea stării de urgență!

 2. Anonim

  In timpul celor doua ore sunt mari aglomeratii in magazine. O minte limpede nu introducea aceasta restrictie totusi, e bine de spus insa ca Vela, impreuna cu premierul banuiesc, a mai dres busuiocul cu aceasta masura. Cainele neamt propusese carantinarea totala a celor peste 65 de ani, adica solutia finala. Sa nu mai iasa deloc din casa, acolo sa stea pana la moarte. Noi n-am uitat ! .

  1. Anonim

   @10:36
   Nu, nesimțitule, asta a propus iubitul tău Streinu-Cercel Mengele!

 3. Anonim

  10,36! daca esti prost de mic, cand esti mare numa te joci!

 4. Anonim

  10 36 mai ia o pauza omule ca debitezi numai prostii.Apropo de uitat !Nici noi ,majoritatea acestui popor nu am uitat cei 3 ani de „era Psdragnea ” si va vom taxa urat la vot pe PSD ,cand vor fi scrutinurile electorale .Veti sta pentru foarte multi ani in opozitie alaturi de Ponta si Tariceanu .

 5. Anonim

  13:26 o esuat creierul tau pe care nu-l ai ,Spalat complet pe creier si stors de neuroni de catre latrina3 si guitatv.

 6. Anonim

  13:26. Este deasupra oricărei îndoieli că tu NU AI CITIT „programul” doctorului Mengele-Cercel!

 7. Vacanta mare fatala !

  Azi a fost demis cercelul nebun de la conducerea comisiei anticovid a ministerului liberal al sanatatii, calitate in care a elaborat Vacanta mare, in februarie. Atunci cand basina nemteasca anunta acum mai bine de o luna ca cei peste 65 de ani nu vor mai iesi din casa, respecta acest program. Invit lumea sa citeasca programul liberal de eutanasiere a celor peste 65 de ani, Vacanta mare, circula pe internet!

  1. Anonim

   @18:48
   MINȚI! Este al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, condus de COVIDIOTUL PSD-ist Cercel. Antetul Institutului „Balș” este pe fiecare din cele 9 pagini! De cîte ori vei mai minți, pesedistule, de atîtea ori o să-ți dau peste bot!

   1. Anonim

    Medicu nebun cercel a fost dat afara de la conducerea comisiei anticovid a ministerului liberal al sanatatii, nu de la conducerea bals. Normal, el a lucrat la acest program Vacanta mare, impreuna cu specialistii de la bals, la cererea guvernului liberal. Handi, ai priceput sau sa-ti desenez?

    1. Anonim

     @21:33
     Domnu „Handi”, du-te și te desenează pe pereții WC-ului!

Leave a Comment