Atenţie! Mai multe străzi din Zalău rămân fără apă

Compania de Apă Someș S.A. anunță că pentru efectuarea unor lucrări programate de întreținere la rețeaua publică de alimentare cu apă va întrerupe în 5 și 6 octombrie furnizarea apei pe mai multe străzi din Zalău. Astfel, începând de miercuri – 5 octombrie, de la ora 9, până joi – 6 octombrie, la ora 14, vor fi afectați consumatorii de pe strada Cetinei și strada Gheorghe Doja (alimentați prin hidrofor de la rezervorul din Brădet). De asemenea, în cursul zilei de joi – 6 octombrie, în intervalul orar 9-24, vor fi afectați locuitorii de pe: aleea Dealului, aleea Soarelui, strada Pinului, strada Pârâului, strada Cascadei, strada Tipografiei și strada Gheorghe Doja (între strada Corneliu Coposu și ieșirea din oraș).  Pe această cale, reprezentanții companiei roagă clienții să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile în perioada anunțată.

2 Thoughts to “Atenţie! Mai multe străzi din Zalău rămân fără apă”

  1. Mihai

    Ăștia își bat joc de noi! Săptămâna trecută o așa zisa avarie a lăsat fără apa cart D- va Nord! După aproximativ 2 ore când apa a revenit la robinetele noastre era mai neagră și mai murdara ca…. dracu! S-au înfundat toate filtrele și s-au defectat centralele termice! Întreb : cine se face vinovat? Voi trimite notificare și voi acționa in instanța Compania de Apa ptr prejudiciul creat!!!!!

  2. […] Compania de Apă Someș S.A. anunță că pentru efectuarea unor lucrări programate de întreținere la rețeaua publică de  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment